Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Notre Dames De Paris Incendiu

Notre Dames De Paris Incendiu. Imaginile surprinse de amatori vorbesc de la sine. Catedrala a fost evacuată și nimeni nu a fost rănit. Avioanele erau la depărtare, vreo două ore de zbor de paris, plus câte ore o fi nevoie ca să umpli un avion cu câteva tone de apă. Cauza incendiului este necunoscută, dar autoritățile spun că ar putea avea legătură cu lucrările de renovare de la edificiul vechi de 850 de ani. Incendiu notre dame de paris.

Fumul gros ieșit din catedrală a speriat persoanele aflate în apropierea ei. Numeroase echipaje de pompieri au încercat să stingă. Page officielle de la cathédrale. Un incendiu de proporții a fost raportat luni seară, la catedrala notre dame din paris. Iar dacă ratezi cu câțiva metri ținta și arunci.

Un Desequilibre Sur Le Toit Des Rosaces Explosees Sept Infox Qui Ont Circule Apres L Incendie De Notre Dame
Un Desequilibre Sur Le Toit Des Rosaces Explosees Sept Infox Qui Ont Circule Apres L Incendie De Notre Dame Source from : https://www.francetvinfo.fr/culture/patrimoine/incendie-de-notre-dame-de-paris/un-desequilibre-sur-le-toit-des-rosaces-explosees-quatre-infox-qui-ont-circule-lors-de-l-incendie-de-notre-dame_3400815.html
425,796 likes · 1,468 talking about this · 3,008,351 were here. Secțiune transversală a catedralei notre dame de paris. Imaginile surprinse de amatori vorbesc de la sine. Gagnée par le feu, la flèche n'a pas résisté et a fini par s'effondrer. Un incendiu de proporții a fost raportat luni seară, la catedrala notre dame din paris.

Cauza incendiului este necunoscută, dar autoritățile spun că ar putea avea legătură cu lucrările de renovare de la edificiul vechi de 850 de ani.

Le feu a pris dans les combles du bâtiment, monument historique le plus visité d'europe, ont indiqué les pompiers. Prima alarmă a sunat la 18:30 și a fost recunoscută imediat, cu atât mai mult cu cât numai cu câteva zile în urmă avusese loc un exercițiu de incendiu. Fumul gros ieșit din catedrală a speriat persoanele aflate în apropierea ei. Flăcările au izbucnit puțin înainte de ora locală 18.50. E foarte dificil, în schimb, să dotezi clădirile vechi cu sisteme automate de.

Prima alarmă a sunat la 18:30 și a fost recunoscută imediat, cu atât mai mult cu cât numai cu câteva zile în urmă avusese loc un exercițiu de incendiu. Page officielle de la cathédrale. Le feu a pris dans les combles du bâtiment, monument historique le plus visité d'europe, ont indiqué les pompiers. Catedrala a fost evacuată și nimeni nu a fost rănit. Gagnée par le feu, la flèche n'a pas résisté et a fini par s'effondrer.

Catedrala Notre Dame De Paris Inainte De Incendiu Blog Calator Blog Calator
Catedrala Notre Dame De Paris Inainte De Incendiu Blog Calator Blog Calator Source from : https://www.blogcalator.ro/catedrala-notre-dame-de-paris/catedrala-notre-dame-de-paris-inainte-de-incendiu-blog-calator/
Autoritățile sunt prezente la fața locului. Incendiu notre dame de paris. Imaginile surprinse de amatori vorbesc de la sine. Numeroase echipaje de pompieri au încercat să stingă. E foarte dificil, în schimb, să dotezi clădirile vechi cu sisteme automate de.

În franța catolică, acum este săptămâna patimilor sau.

Prima alarmă a sunat la 18:30 și a fost recunoscută imediat, cu atât mai mult cu cât numai cu câteva zile în urmă avusese loc un exercițiu de incendiu. Un incendiu de proporții a fost raportat luni seară, la catedrala notre dame din paris. Fumul gros ieșit din catedrală a speriat persoanele aflate în apropierea ei. Imaginile surprinse de amatori vorbesc de la sine. Gagnée par le feu, la flèche n'a pas résisté et a fini par s'effondrer.

Secțiune transversală a catedralei notre dame de paris. Gagnée par le feu, la flèche n'a pas résisté et a fini par s'effondrer. Flăcările au izbucnit puțin înainte de ora locală 18.50. Primarul de la paris, anne hidalgo, a descris drept un incendiu teribil și a cerut oamenilor de la fața locului să respecte limitele stabilite de echipajele de incendiu pentru a fi în siguranță. Incendiu notre dame de paris.

Notre Dame De Paris Apres Des Heures De Lutte L Ensemble Du Feu A Ete Eteint Par Les Pompiers
Notre Dame De Paris Apres Des Heures De Lutte L Ensemble Du Feu A Ete Eteint Par Les Pompiers Source from : https://www.lemonde.fr/societe/live/2019/04/15/en-direct-un-important-incendie-est-en-cours-dans-la-cathedrale-notre-dame-de-paris_5450550_3224.html
Numeroase echipaje de pompieri au încercat să stingă. Avioanele erau la depărtare, vreo două ore de zbor de paris, plus câte ore o fi nevoie ca să umpli un avion cu câteva tone de apă. Imaginile surprinse de amatori vorbesc de la sine. Un incendiu de proporții a fost raportat luni seară, la catedrala notre dame din paris. Un incendiu a izbucnit luni seară la celebra catedrală notre dame din paris.

Nôtre dame #parís pic.twitter.com/zo4qwvbuun — carlos feria.

Un incendiu de proporții a fost raportat luni seară, la catedrala notre dame din paris. Imaginile surprinse de amatori vorbesc de la sine. Avioanele erau la depărtare, vreo două ore de zbor de paris, plus câte ore o fi nevoie ca să umpli un avion cu câteva tone de apă. Flăcările au izbucnit puțin înainte de ora locală 18.50. Numeroase echipaje de pompieri au încercat să stingă.

Posting Komentar untuk "Notre Dames De Paris Incendiu"