Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea Sighetu Marmatiei Pe 7 Zile

Vremea Sighetu Marmatiei Pe 7 Zile. Pe vremea.me găsești informații meteo pentru zilele în care vremea contează. Prognozele afişate pentru următoarele zile au grade de fiabilitate invers proporţional cu timpul de anticipare. Wind will be generally light. Sighetu marmatiei (sighetu marmaţiei, maramureş, romania) starea vremii, temperatura, vantul, precipitatii, umiditatea aerului si nebulozitatea cerului. Soarele răsare la 07:39 și apune la 17:39.

Wind will be generally light. Astăzi e miercuri, 10 februarie 2021. Dacă azi avem o zi frumoasă, fără ploi. Ora exactă în sighetu marmației starea vremii pe harta. Luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata, duminica.

Martisor In Maramures 5 Zile Autocar 2021
Martisor In Maramures 5 Zile Autocar 2021 Source from : https://www.helloholidays.ro/circuite/circuit/martisor-in-maramures-5-zile-autocar-2021-2843
Ora exactă în sighetu marmației starea vremii pe harta. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție : Vă puteți exercita dreptul de a consimți sau de a vă opune unui interes legitim, pe baza unui scop specific de mai jos sau la un nivel de partener, în. Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru sighetu marmatiei cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com. Vladimir plahotniuc și finul său, andrian candu, o susțin pe maia sandu la funcția de președinte a țării.

Sighetu marmatiei (sighetu marmaţiei, maramureş, romania) starea vremii, temperatura, vantul, precipitatii, umiditatea aerului si nebulozitatea cerului.

Vremea azi in sighetu marmaţiei, starea vremii maine in sighetu marmaţiei, prognoza meteo pe 7 zile pentru sighetu marmaţiei. Astăzi e miercuri, 10 februarie 2021. Acum pe ore zilnic radar minutecast lunar calitatea aerului. Sighetu marmaţiei has a population of 40653. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție :

Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție : Sighetu marmației is situated along the tisa river on the border with ukraine. Umiditatea 89 % | vânt 2.11 m/s. Ora exactă în sighetu marmației starea vremii pe harta. Încărcarea vremii timp de 10 zile sighetu marmatiei, românia.

Vremea In Sighetu Marmatiei MaramureÈ™ Pe 15 Zile Vremeaonline
Vremea In Sighetu Marmatiei MaramureÈ™ Pe 15 Zile Vremeaonline Source from : https://www.vremea-on-line.ro/maramures/sighetu-marmatiei.html
Umiditatea 89 % | vânt 2.11 m/s. Luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata, duminica. Wind will be generally light. Datele afişate pentru primele 3 zile au gradul de realizare în mediu 90%. În timpul nopții temperatura aerului scade la +12.+13°c, punct de rouă marmației pentru 5 zile vremea în sighetu marmației pentru o săptămână răsărit și apus de soare în sighetu marmației răsăritul și apusul lunii în sighetu.

Prognoza meteo exacta in sighetu marmaţiei.

Sighetu marmaţiei has a population of 40653. Astăzi se aşteaptă +18.+15 °c°f, +64.+59 °c°f, predominant fără precipitaţii, ceaţă, briză ușoară. Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru sighetu marmatiei cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com. Astăzi se aşteaptă +20.+11 °c°f, +68.+52 °c°f, aversă de ploaie puternică, ceaţă, briză ușoară. Meteo în sighetu marmației pentru 14 zile.

Miercuri, 7 octombrie 2020 în sighetu marmației vremea va fi astfel: Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul maramures: Împărtășim aceste informații partenerilor noștri pe baza consimțământului și a interesului legitim. Soarele răsare la 07:39 și apune la 17:39. În sighetu marmației, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată.

Comitetul Județean Pentru Situații De Urgență 7 Unități De Invățămant Urmează Scenariul Roșu In Maramureș Eziarultău
Comitetul Județean Pentru Situații De Urgență 7 Unități De Invățămant Urmează Scenariul Roșu In Maramureș Eziarultău Source from : https://eziarultau.ro/actualitatea-ta/invatamant/comitetul-judetean-pentru-situatii-de-urgenta-7-unitati-de-invatamant-urmeaza-scenariul-rosu-in-maramures
Cookies, identificatori de dispozitiv sau alte informații pot fi stocate sau accesate pe. Vremea in sighetu marmaţiei, judetul maramureş cu prognoza meteo pentru azi, mâine si poimâine. Astăzi e miercuri, 10 februarie 2021. Ora exactă în sighetu marmației starea vremii pe harta. Director și de date geografice.

Astăzi se aşteaptă +20.+11 °c°f, +68.+52 °c°f, aversă de ploaie puternică, ceaţă, briză ușoară.

Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru sighetu marmatiei cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com. Umiditatea 89 % | vânt 2.11 m/s. Încărcarea vremii timp de 10 zile sighetu marmatiei, românia. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la iasi. Meteo în sighetu marmației pentru 14 zile.

Posting Komentar untuk "Vremea Sighetu Marmatiei Pe 7 Zile"