Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Atac Terorist La Barcelona

Atac Terorist La Barcelona

După ce a pătruns în mulţime, autorul atacului a abandonat vehiculul şi a fugit. Poliția confirmă că este un atac terorist.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Poliţia a anunţat că bilanţul este de cel puţin 13 morţi şi 50 de persoane au fost rănite. Cel puțin o persoană a murit și 32 au fost rănite, după ce o dubă a intrat în mulțimea aflată în zona ramblas, potrivit poliției catalane; Celula de criză a mae verifică în continuare dacă printre victime se află cetăţeni români.

Video Atac Terorist La Barcelona O Furgonetă A Intrat In Pietoni Pe Las Ramblas Bilanţ Oficial 13 Morţi Si 100 De Răniţi Printre Care Si Trei Romani
vizitati articolul complet aici : https://adevarul.ro/international/europa/o-duba-intrat-multime-barcelona-mai-multe-persoane-fost-ranite-1_5995b5e45ab6550cb8147288/index.html
Poliția spaniolă confirmă că este un atac terorist. Erau mulţi oameni, multe familii (la faţa locului). Poliția spaniolă tratează incidentul ca pe un atac terorist.

Barcelona a intrat pe lista oraselor europene unde a avut loc un atac terorist cu un autovehicul, in ultimul an.

Poliția spaniolă confirmă că este un atac terorist. În același timp, în barcelona au loc sărbătorile orașului. Un bărbat care conducea o dubă a intrat în zona la rambla, o arteră pietonală extrem de populară și de aglomerată, lovind zeci de persoane.

Trei români au fost raniti în atacul terorist din barcelona. O camionetă luată în chirie de un bărbat pe nume driss oukabir a strivit mai mulți pietoni, după care șoferul a fost reținut de poliție. Jurnalistul cristian tudor popescu crede atacul terorist de la barcelona este de fapt un „asasinat în masă și că aceasta este reacția teroriștilor din isis la pierderea de teren în siria și irak.

Atentat In Barcelona Un Al Doilea Atac A Avut Loc In Cambrils Libertatea
vizitati articolul complet aici : https://www.libertatea.ro/stiri/atentat-barcelona-un-al-doilea-atac-avut-loc-cambrils-sapte-persoane-au-fost-ranite-1938892
O camionetă luată în chirie de un bărbat pe nume driss oukabir a strivit mai mulți pietoni, după care șoferul a fost reținut de poliție. Cel puțin o persoană a murit și 32 au fost rănite, după ce o dubă a intrat în mulțimea aflată în zona ramblas, potrivit poliției catalane; Ministrul afacerilor externe teodor meleşcanu condamnă în termeni categorici atacul terorist de la barcelona şi transmite condoleanţe familiilor victimelor.

13 morti si 100 de raniti.

Un atac terorist a avut loc, joi seară, 17 august 2017, în barcelona, pe bulevardul las ramblas, unul pietonal, loc favorit pentru turiști. Poliția spaniolă a stabilit identitatea șoferului care a intrat cu o furgonetă în mulțime. Oficialii au confirmat că 13 oameni au murit.

Cel puțin o persoană a murit și 32 au fost rănite, după ce o dubă a intrat în mulțimea aflată în zona ramblas, potrivit poliției catalane; Pe de altă parte, potrivit presei, a avut loc și o luare de ostatici la un restaurant din barcelona, în apropiere de locul în care duba a intrat în mulțime. Atentatul din barcelona (2017) pe 17 august 2017, o furgonetă albă a intrat în pietonii de pe la rambla, o stradă în centrul barcelonei, lăsând în urmă 13 morți.

Reporteris Al Doilea Roman Rănit In Atacul Terorist De La Barcelona
vizitati articolul complet aici : https://www.reporteris.ro/exclusiv/anchete/item/82191-al-doilea-rom%C3%A2n-r%C4%83nit-%C3%AEn-atacul-terorist-de-la-barcelona.html
După ce a pătruns în mulţime, autorul atacului a abandonat vehiculul şi a fugit. 13 morti si 100 de raniti. Sunt cel puțin 5 răniți, potrivit poliției.

Pe de altă parte, potrivit presei, a avut loc și o luare de ostatici la un restaurant din barcelona, în apropiere de locul în care duba a intrat în mulțime.

O duba a intrat in multime, in cartierul turistic las ramblas, la barcelona, iar mai multe persoane au fost ranite, a anuntat joi politia spaniola, transmite bbc news. Poliția vorbește despre un atac terorist. 13 morti si 100 de raniti.

Posting Komentar untuk "Atac Terorist La Barcelona"